C/ Alcalde de Móstoles nº5 - Tel./Fax: 93 285 25 79

Castellano

Una reforma, sigui en una llar o en un negoci, suposa un canvi important pel que fa a l’entorn que ens envoltés a partir de la seva finalització, però el més important és que compleixi amb les necessitats per les quals hem decidit fer aquest canvi, amb aquesta web nosaltres intentarem orientar-lo, perquè aquest final sigui l’esperat.

Botiga, exposició de cuines. Botiga, exposició de cuines. Botiga, zona de mostres.

Benvingut / benvinguda a FRUPE!

Si té en ment realitzar una petita o gran reforma en la seva llar o despatx, ja tingui les idees clares o necessiti orientació, ens sentirem honrats en ser la seva elecció.

Reformes FRUPE, és una empresa familiar que des de l’any 1972 els ofereix els seus serveis, perquè els seus reformes tant domèstiques com d’empresa resultin satisfactòries, ja que apliquem tota la nostra experiència en aconseguir un gran acabat.

Disposem d’amplis catàlegs i mostrari en la nostra botiga, així com una petita exposició de cuines i banys acabats, perquè pugui veure in situ com es poden combinar els diferents tipus de mobiliari, dins de l’ampli camp de possibilitats que ofereix el sector, tant en dissenys i formes, com en colors i acabats.

Treballem amb primeres i variades marques del mercat, perquè el producte sigui de total garantia i qualitat.

A la nostra botiga també trobarà orientació i consell perquè la reforma li resulti satisfactòria, no només en qualitat, sinó també en funcionalitat i preu.

Botiga, exposició de portes. Botiga, exposició de armaris. Botiga, zona de mostres.

No pensi en nosaltres únicament i exclusivament per a la reforma de la seva cuina o bany, sigui quina sigui la seva necessitat, visiti’ns o poseu-vos en contacte amb nosaltres. Portes, armaris encastats, terres de parquet i ceràmica, etc.

Revestiment de parets. Portes i passadissos. Banys i lavabo. Fusteria d’alumini i parquet. Portes blindades i mobles d’entrada. Mobles per al saló. Cuines. Prestatgeries, armaris i escriptoris.

També disposem a la mateixa botiga de fusteria pròpia, així els petits arranjaments i ajustaments necessaris per a un bon acabat es realitzen amb la menor brevetat, millorant el servei.

Màquina encoladora, cairadora Màquina escairadora Màquina universal de set usos

Si vol saber on som, feu clic a l’adreça de la capçalera per veure un plànol de situació.